23948sdkhjf

Butik för Parfym.se – tar över efter Grand Parfymeri

Väljer Göteborgscentrum för första butiken.

Parfym.se öppnar butik om 200 kvadratmeter på Frölunda Torg i Göteborg den 9 september.

I sortimentet finns hårvård, hudvård, doft och makeup från ett stort antal varumärken och därtill ett behandlingsrum för hudbehandlingar.

Sedan tidigare har Parfym.se fysisk närvaro med frisörsalongen W Lounge by Fume i Stockholm som öppnade tidigare i år och e-handlaren har enligt uppgift letat lokal en längre tid.

 Att valet föll på att öppna butik i Göteborg handlar om att bolagets onlineposition ska vara stark i staden. Nu tar företaget över konkursade Grand Parfymeris lokaler och har även erbjudit personal arbete i butiken.

– Vi har sedan starten 2005 haft en kundfokuserad strategi där vi jobbat datadrivet för att optimera upplevelsen för våra kunder online. Resultatet har varit konsekvent hög kundnöjdhet och det är något som vi är riktigt stolta över. Nu har vi tagit de första stegen till att nå våra kunder även i fysiska miljöer, först med en egen frisörsalong och nu med Parfym.se-butiken. Precis som på webben kommer vår högsta prioritet i butiken vara att kombinera en riktigt bra köpupplevelse med riktigt bra priser, säger Darko Drašković, vd på Parfym.se i en kommentar.

 Parfym.se omsatte drygt 200 miljoner i fjol.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079