23948sdkhjf

Bemanningsföretag flyttar ihop

Bemanningsföretaget MRC Stockholm flyttar in hela sin verksamhet hos Retail Knowledge.

Det är det första steget i en strategisk process för att stärka båda bolagen och därmed möjliggöra en framtida fusion, skriver bolagen i ett pressmeddelande.

Retail Knowledge vänder sig till hela detaljhandeln, medan MRC Stockholm är ett av de ledande bemanningsbolagen inom dagligvaruhandeln i Stockholm med omnejd.

Bolaget startade för 20 år sedan och har avtal med företag som Ica, Coop och Carlsberg. Samarbetet med Retail Knowledge innebär att båda bolagen fortsatt kommer verka under sina respektive varumärken samtidigt som bolagen kommer att dra nytta av varandras kompetenser, system och gemensamma investeringar.

– MRC Stockholm har en mycket stark ställning inom dagligvaruhandeln i Stockholm med omnejd. Vi ser stora möjligheter att implementera vissa tjänster som Retail Knowledge tagit fram och erbjuda dessa till våra kunder. I och med detta samarbete öppnar även dörren till en nationell expansion, säger Per Steveling, vd och grundare av MRC Stockholm, i en kommentar.

– I och med detta strategiska samarbete kan vi tillsammans skapa intressanta erbjudanden för en kombinerad detalj- och dagligvaruhandel. Ser vi det från ett retailperspektiv ger detta en möjlighet för oss att skapa spännande retail för alla sinnen. Att helt enkelt kunna kombinera dagligvaruhandelns smaker och dofter i klassiska retailmiljöer, kommenterar Fredrik Weisten, vd och grundare av Retail Knowledge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078