23948sdkhjf

Hon tar över som vd för Ecster

Handelsbankens betaltjänstföretag Ecster får den 1 april ny vd. Sanna K Augustsson efteräder Yonnie Bergqvist som går i pension.

Läs också: Ny tjänst med stöd för Swish både i butik och på nätet

Sanna K Augustsson, som varit med från starten 2016, kommer närmast från en tjänst som, CMO, chief marketing officer. Hon har också haft andra roller inom Handelsbanken-koncernen.

– Jag är väldigt hedrad och tacksam för förtroendet som jag fått. Redan från start har jag känt att Ecster är speciellt, säger den nya vd:n.

– Liksom många aktörer jobbar vi för bättre köpupplevelser, men vårt mål är inte att generera så många transaktioner som möjligt, utan att kunden verkligen får bättre koll före, under och efter köpet, fortsätter hon.

Ecsters styrelseordförande Katarina Ljungqvist beskriver Sanna K Augustssoon som en person med starka ledaregenskaper som brinner för affären och för att utveckla kundrelationerna.

– Vi är oerhört glada över att kunna presentera henne på posten efter en sökprocess med flera mycket relevanta kandidater, säger Katarina Ljungqvist.

Den nuvarande vd:n Yonnie Bergqvist går i pension efter över 40 år i Handelsbankenkoncernen, varav tre år som verkställande direktör på Ecster.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094