23948sdkhjf

ÖoB justerar öppettider – gör som dagligvaruhandeln

Särskilda öppettider för riskgrupper i varuhusen.​​​​​​​

Efter test i ett antal varuhus inför nu ÖoB, likt Plantagen och många butiker inom dagligvaruhandeln, utökade öppettider en timme före ordinarie öppningstid i ett 40-tal varuhus över hela landet.

Läs också: Från Boozt till ÖoB

– Vi har kört ett test med särskilda öppettider i varuhusen i Landskrona och Kristianstad under den gångna veckan med ett mycket positivt gensvar. Därför väljer vi nu att införa det i ytterligare ett 40-tal varuhus runt om i landet för att hjälpa till att möta våra kunders önskemål i dessa speciella tider, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB.  

Det är alltså de som är över 65 år och andra personer som befinner sig i riskgrupperna för coronaviruset som kan handla i varuhusen före ordinarie öppettider.

– Vi hoppas att våra kunder respekterar att den här timmen endast är för riskgrupperna. Självklart följer vi råd och information från våra myndigheter och har vi sedan tidigare vidtagit flera försiktighetsåtgärder, bland annat har vi utökat städningen i alla våra varuhus, säger Fredrik Johanson. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094