23948sdkhjf

Airmee rekryterar ny försäljningschef

Airmee fortsätter sin tillväxt på den svenska logistikmarknaden. Behovet för e-handlare har aldrig varit större, till följd av rådande samhällsläge, menar Airmee.

Nu  växer teamet ytterligare genom att Tobias Wahlfrid rekryteras till rollen som försäljningschef med ansvar för att driva tillväxt och kundutveckling.

Han har  bakgrund från techbolag som Klarna och Google. Närmast kommer han från rollen som säljchef på Qlik.

Hundratals e-handlare har anslutit sig till Airmees tjänster för att kunna erbjuda  hemleveranser. Bolaget har sett en signifikant ökning den senaste månaden på grund av Covid-19 som lett till att människor inte går till fysiska butiker i lika stor utsträckning som tidigare.

– När möjligheten att bli försäljningschef hos en ledande aktör som Airmee dök upp var det en självklarhet för mig att ta chansen. Jag ser fram emot att bli en del av ett fantastiskt team och bidra till bolagets resa att förenkla leveransupplevelsen för både återförsäljare och konsumenter, säger Tobias Walhfrid.

– Jag ser Airmees tekniska plattform och tjänsteerbjudande inom sista-milen som en fantastisk möjlighet att driva värde till hela kedjan inom digital handel. Airmee bidrar genom transparens och upplevelse i världsklass till en viktig roll i att öka e-handlares kundupplevelse, kundlojalitet och förenkla processer för både handlare och konsument, säger Tobias.

– Vi är i en stark tillväxtfas och med den här rekryteringen ökar vi gasen ytterligare. Vi är otroligt glada över att ha Tobias ombord. Han kommer att bidra stort med sin erfarenhet från snabbväxande techbolag och sitt nätverk, säger Airmees vd Julian Lee

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.161