23948sdkhjf

Invigningsdatum för Xiaomis första Mi Store i Sverige

Äntligen öppningsdags för det kinesiska teknikföretaget Xiaomi. Deras första svenska Mi Store hamnar i Mall of Scandinavia i Solna. Butiken, som egentligen skulle ha öppnat i våras, har fördröjts på grund av coronapandemin, men har nu den 25 augusti som invigningsdatum.

– Xiaomis idé, att skapa kvalitativa tekniska produkter för alla, är något vi är övertygade om passar perfekt för den svenske konsumenten. Westfield Mall of Scandinavia kändes som det naturliga valet för oss i den här satsningen och det kommer bli en rolig och inspirerande miljö där vi äntligen får möjlighet att träffa våra kunder på riktigt, sa Krister Sundquistvd på East & West Distribution, i början av året om butiksöppningen.

I sortimentet finns bland annat smartphones, elskotrar, robotdammsugare, hemeletronik och aktivitetsarmband samt köksredskap.

Xiaomis nordiska distributör räknar med att nå en halv miljard i omsättning i år. Läs intervjun med Krister Sundquists kollega på East & West Distribution, Jojje Måbrant, här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064