23948sdkhjf

Stadium öppnar ny outlet-butik i Stockholms city men vill inte berätta var

Stadium Outlet öppnar tre butiker i höst. En butik öppnade häromveckan och ytterligare två butiker väntar innan året är slut.

Stadium fortsätter att öppna butiker för outletkonceptet och den 28 augusti öppnade första butiken i centrala Göteborg; en enhet om 1 250 kvadratmeter på Södra Hamngatan i Fredstan. 

I slutet av september öppnar Stadium Outlet butik om 1 352 kvadratmeter i Lugnetrondellen Varberg och därefter väntar butik om 800 kvadratmeter i Stockholms city.

Men på vilken adress och när under hösten butiken öppnar vill Stadium ännu inte berätta. Butiken ersätter den tidigare enheten på Sergelgatan som sportkedjan tvingades stänga på grund av omgörning av citygatan.


– Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi upplevt senaste året. Vi känner oss trygga i konceptet och uppskattas i såväl fysisk som digital butik av våra kunder. Framtiden ser ljus ut, och det är trots en annorlunda tid, väldig spännande just nu, säger Daniel Löfkvist, general manager, Stadium Outlet, i en kommentar.

Efter höstens nyöppningar finns 60 butiker för konceptet i Sverige, Finland och Norge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062