23948sdkhjf

Parfym.se värvar ny chefsduo

Tar plats i ledningsgruppen.

Parfym.se har rekryterat Catharina Lundberg till posten som inköpschef, CPO, och chief commercial Officer, CCO.

Hon har ett förflutet som inköpsdirektör och del av ledningsgruppen på Kicks vars ehandel hon var  delaktig att lansera i Norden. Därtill har hon under åren varit med om att introducera flera globala skönhetsvarumärken på den svenska marknaden. Catharina lundberg har även arbetat hos Åhléns och NK.

Därtill har e-handelsbolaget värvat Ehsan Ghaffari, med erfarenhet från bland annat Oriflame, till posten som operativ- och teknisk chef, CCO och CTO. Han har 15 års erfarenhet av att arbeta, också internationellt, med e-handel, internationalisering, digital transformation, supply chain omnichannel och handel direkt till konsument inom skönhet och hälsa.

Duon beskrivs ha lång branscherfarenhet och spetskompetens inom sina områden.

Jag är väldigt glad över att välkomna Catharina och Ehsan till oss. Det är två nyckelrekryteringar som kommer att spela en viktig roll på vår resa framåt. Med deras expertkompetens och gedigna erfarenheter kan vi ytterligare stärka relationen till våra kunder, vårt erbjudande och vår kultur. Det är viktiga framgångsfaktorer i en extremt konkurrensutsatt bransch på en snabbt föränderlig marknad. Tillsammans med hela teamet ser jag fram emot att växla upp, ligga steget före och erbjuda en kundupplevelse utöver det vanliga, säger Jonas Häggqvist, vd, på Parfym.se.

Jonas Häggqvist tillträdde som ny vd för e-handlaren i slutet av 2020 och bolaget aviserade då  en offensiv plan framgent som bland annat handlar om att nå ökad omsättning, arbeta mer datadrivet och optimera den tekniska infrastrukturen, utveckla kunderbjudandet, bädda för internationell expansion och breddat sortiment

Parfym.se grundades 2005.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063