23948sdkhjf

Desenio plockar in nya namn i ledningsgruppen

E-handelsrakten Desenio, som nyligen klev in på börsen, har utnämnt Anette Abel till posten  som CCO,chief commercial officer, och därtill tillträder Cecilia Tunberger som chief people och culture officer. Både rekryteras internt och har arbetat för e-handelsbolaget sedan i fjol.

”Desenio Group förstärker koncernledningen för att anpassa organisationen till företagets snabba tillväxt och noteringen på Nasdaq First North”, heter det i ett pressmeddelande.

– Med vår snabba tillväxt vill vi kontinuerligt kunna agera på nya möjligheter samtidigt som vi säkerställer stabilitet i organisationen. Både Anette och Cecilia är redan djupt förankrade i Desenio Group och jag är väldigt glad att de i sina respektive roller nu båda ingår i koncernledningen. Detta är ett bra steg för att göra organisationen bättre lämpad för framtiden, Fredrik Palm, vd, Desenio.

Anette Abel har arbetat på Desenio Group sedan november 2020 och arbetar nu i rollen som utvecklingschef, head of business development. Hon har även ett förflutet från e-handelsbranschen och arbetade till en början som konsult på Mercer och Olivier Wyman men har även arbetat hos Lekmer AB samt Wayfair UK.

Cecilia Tunberger har varit tillförordnad head of customer experience sedan juni 2020. Hon har tidigare varit partner och Head of Assessment & Development på Michaël Berglund AB samt arbetat som legitimerad psykolog inom Stockholms Läns Landsting.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078