23948sdkhjf

Bagaren och Kocken flyttar – ska säkerställa fortsatt tillväxt

I mitten av september ska e-handlaren vara på plats i nya lokaler i Torslanda.

I september flyttar Bagaren och Kocken kontor och lager till större, nybyggda lokaler i Torslanda i Göteborg. De nya lokalerna om cirka 16 000 kvadratmeter är nära en fördubbling mot den nuvarande lokalytan och ska understödja e-handlarens kraftiga tillväxt.

– Nu gäller det att ta tillvara vår fina försäljningsökning och säkerställa att vi kan fortsätta växa. De nya lokalerna blir en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete att stärka vår position som expert inom köksredskap. Detta kommer kräva ytor för sortimentsutveckling, nya kategorier och medarbetare. Men såklart också för att fortsätta kunna erbjuda våra kunder en snabb, välfungerande logistik, säger Christina Ståhl, vd.

Som närmaste granne får e-handlaren koncernsyskonet Outnorth och i ett pressmeddelande uppger koncernen att flytten även "skapar förutsättningar för ytterligare positiva samarbeten". 

2020 blev ett succéår för Bagaren och Kocken som nådde en rekordomsättning på 932 miljoner kronor vilket var nära en fördubbling mot 2019. Rörelseresultatet landade på 65 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093