23948sdkhjf

Ny butik för Jeansbolaget i höst: "Precis de här lägena och butikerna vi tror på"

Öppnar i modebutiken Tess nuvarande lokaler. Får tillträde till lokalen i oktober.

I höst öppnar Jeansbolaget butik i hörnet Centralgatan och Fredsgatan i Nynäshamn. Butiken ska drivas av Thomas Cederblad och Rose-Marie Englund Cederblad.

Duon driver sedan tidigare två verksamheter i Nynäshamns centrum; butiken Only Local, med produkter som kläder, smycken, accessoarer, inredning- och teknikprylar från lokala producenter, samt restaurangen Bar and Burgers.

– Jag drivs av möjligheten att kunna erbjuda nynäshamnarna det bästa och bidra till ett mer intressant utbud i centrum. Jag tror starkt på den lokala handeln, finns det bara rätt utbud och rätt engagemang så finns också kunderna – och alla människor behöver jeans! Denim attraherar gammal som ung, kvinna som man, olika stilar och olika plånböcker – finns det bara rätt produkt så finns det något för alla, säger Thomas Cederblad i en kommentar.

Etableringen blir möjlig genom ett samarbete mellan NCF, Nynäshamns CentrumFörvaltning, fastighetsägarna Lena & Christian Forsman och butiksägarna.

– Jeansbolaget blir verkligen ett tillskott till centrum! Det här är ett mycket roligt samarbete att få till, där alla drivs och tror på samma sak – lokalt driven handel med ett attraktivt utbud i framkant, säger Camilla Irenmark, som driver NCF, och förvaltar Forsmans fastighet.

Jeansbolaget har i dag ett 30-tal butiker runt om i Sverige och erbjuder förutom denim från välkända varumärken som bland andra Lee, Levi’s, Nudie, Replay, Diesel, Neuw även mode från varumärken som Vans, Superdry, Les Deux, Selected, Tiger of Sweden, Vila, Woodbird och A-brand.

– Det är precis de här lägena och butikerna vi tror och satsar aktivt på. Etableringar i små och mellanstora städer, där vi ser att det finns en vilja att handla lokalt och där Jeansbolaget kan, som kanske enda butik, erbjuda ett attraktivt och brett utbud inom denim och relaterat mode, säger Lars Bergman, Jeansbolaget i en kommentar.

Butiken öppnar i lokalen där modebutiken Tess huserar i dag. Ytan spänner över knappt 200 kvadratmeter.

Enligt Camilla Irenmark ska ägarna till Tess satsa helhjärtat på sin andra butik, Rappes, som enligt henne har sin givna plats, kundgrupp och position i centrum, och Tess kommer i sin nuvarande form att stänga.

Tess stänger den 31 augusti och under september ska lokalen färdigställas innan Jeansbolaget, som tillträder lokalen den 1 oktober, kan öppna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078