23948sdkhjf

Lyko öppnar på Karl Johan: "Vi har ett starkt momentum i Norge"

Öppnar butik och kontor på paradgatan i Oslo i oktober.

I mitten av oktober öppnar Lyko butik om 450 kvadratmeter på Karl Johan i Oslo.

– Vi har ett starkt momentum i Norge, som idag utgör över en femtedel av vår totala försäljning. Vi gör denna satsning nu för att kliva upp till nästa nivå. Förra året stärkte vi vår varumärkeskännedom väsentligt och försäljningen online ökade kraftigt tack vare lyckade reklamsatsningar, säger Rickard Lyko, vd och grundare i en kommentar.

Butiken blir enligt skönhetsaktören en viktig lanseringsplattform för nyheter och ska vara aktivitetsbaserad och innehålla många digitala element. Stort fokus läggs även på inspiration och rådgivning och butiken ska sysselsätta ett 20-tal anställda inklusive frisörer och hudterapeuter. Därtill öppnar Lyko ett kontor i samma byggnad som ska rymma upp till 40 personer.

– Vi har länge letat efter ett cityläge i Oslo, eftersom vi vet att det är viktigt att vara där kunderna är. Vår tro är att detta läge kommer vara bland de attraktivaste så snart den fysiska handeln tar fart. Vi öppnar även ett kontor i samma byggnad, då vi ser goda synergier när vi har nära till våra kunder och produkter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094