23948sdkhjf

Här öppnar Elgigantens nya storsatsning

Efter årsskiftet öppnar hemelektronikkedjan nytt varuhus i Gallerian på Hamngatan.

Elgigantens nya cityvaruhus spänner över 1 400 kvadratmeter och har egen entré från gatuplan i korsningen Regeringsgatan och Hamngatan samt ytterligare en entré inifrån Gallerian.

Lejonparten av butiksytorna återfinns dock på plan 4 vilket är en våning upp från gatuplanet där skateparken P.U.S.H tidigare låg.

För en av entréerna i gatuplan och tar Elgiganten en mindre del av Victoria's Secrets yta i anspråk för själva entrén. Victoria's Secrets butik blir dock alltjämt kvar.

– Det här är en otroligt viktig etablering. Vi kommer att finnas i ett unikt läge i hjärtat av Stockholm och ha ett unikt koncept som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Kundernas beteende och behov utvecklas och det är viktigt att vi anpassar oss efter det. Vår framgång baseras till stor del på att vi finns lättillgängliga för våra kunder och kan erbjuda snabb service och en bra upplevelse, säger Niclas Eriksson, vd, i en kommentar.

Den nya butiken inreds enligt ett nytt koncept och ska erbjuda digitala inslag i det analoga och kedjan uppger att  ”helt nya lösningar när det kommer till gaming, smarta hem-produkter, hushåll och underhållning” ska presenteras. Telekomavdelningen får ett eget våningsplan med ett utökat sortiment.

Elgiganten omfattar 180 butiker i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109