23948sdkhjf

Blir vd för Skapamer

Värvas från Cdon.

I oktober 2019 förvärvade Aller media e-handelsbolaget Skapamer, som säljer pyssel- och konstnärsmaterial, och som nu får en ny vd i Rasmus Jung Demse.

Han tillträder den 16 augusti och efterträder e-handlarens medgrundare Carl Fenson på vd-posten.

– Jag är otroligt glad över att just Rasmus Jung Demse blir ny vd på Skapamer. Han har en gedigen erfarenhet och förståelse för digitalisering och teknik samt brinner för kommersiella lösningar och ledarskap. Han har både erfarenheterna, drivet och de personliga egenskaperna som krävs för att fortsätta Skapamers tillväxtresa, säger Fredrik Blomqvist, head of e-commerce på Aller media.

Rasmus Jung Demse kommer närmast från e-handelsföretaget Cdon och posten som chief product officer med ansvar för kundupplevelser och de digitala plattformarna.

Grundarna Carl Fenson och Elias Holmer ska under en övergångsperiod kvarstå som konsulter i Skapamer efter att Rasmus Jung Demse tillträtt.

E-handelsbolaget ska enligt mediekoncernen ha utvecklats väl sedan starten och i fjol landade tillväxten på 66 procent. I fjol klev bolaget in i Norge och Danmark.

Bolaget siktar på att nå en omsättning på 200 miljoner kronor inom två år.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094