23948sdkhjf

Nu öppnar Media Markt nytt i Stockholms city

I april aviserade Media Markt att hemelektronikkedjan hyr yta av Clas Ohlson för att öppna ett drygt 3 000 kvadratmeter stort varuhus på Drottningagatan i Stockholm.

Nu är det dags för öppning och den 28 juni öppnar den nya satsningen om 3 400 kvadratmeter fördelat över två plan och inrett efter ett nytt koncept med bland annat nya shop in shop-lösningar varav de största är tillsammans med aktörer som Apple, Samsung, Sony, Playstation, Dyson och Microsoft.

– Vi har haft en mycket positiv trend under det senaste året och varit väldigt framgångsrika med vår omni-kanalstrategi. Med online som tillväxtmotor är det ännu viktigare med kvaliteten i butiksnärvaron och att närvaron i varuhusen ger en stark kundupplevelse. Varuhuset på Drottninggatan är framtaget enligt ett helt nytt koncept och tydliggör hela vårt tjänsteutbud. Varuhuset kommer även vara hub för vår business-to-business satsning. Därtill ligger det på en gata som är extremt välbesökt och vi förväntar oss att varuhuset blir vårt mest besökta, och att kunden kommer uppleva något helt nytt, säger Magnus Håkansson, vd för Media Markt Sverige, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172