23948sdkhjf

Premiär för Naturkompaniets första butiker i Norge

I januari aviserade Naturkompaniet att etablering med både e-handel och fysiska butiker väntade i Norge och nu stundar butiksöppning.

Den 21 oktober öppnar Naturkompaniet första fysiska butiken i Norge i Kristiansand och en månad senare, den 25 november, öppnar butik nummer två i Kongsberg. Friluftskedjan uppger också att fler fysiska etableringar väntar som komplement till e-handel i Norge.

– Vi är otroligt glada och stolta över lanseringen i Norge. Det finns en stor efterfrågan på miljömedvetna koncept på den norska marknaden och vi på Naturkompaniet kommer att underlätta ett hållbart friluftsliv med passion för naturen som vår största drivkraft. Vår styrka har alltid varit vår kunniga personal och vår strategi med fysiska butiker och digitala kanaler. Vi etablerar nu vårt koncept på ett liknande sätt i Norge. Vi på Naturkompaniet vill uppmuntra fler att göra förnuftiga och hållbara inköp och välja produkter som håller länge, säger Henrik Hoffman, vd, Naturkompaniet i en kommentar.

I maj rekryterade Naturkompaniet Simon Larsen, tidigare landchef för Carlings i Sverige och operativ chef för modekedjan i Norden, till posten som head of retail och ansvarig för friluftskedjans expansion i Norge.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14