23948sdkhjf

Här öppnar Normal i mars

Öppnar ytterligare en butik i Malmöområdet.

Efter en intensiv höst med ett tiotal nyetableringar, något som aviserades i augusti, i bland annat Charlottenbergs shoppingcenter, Klarabergsgatan i Stockholm, Birsta city i Sundsvall, i Citykompaniet i Skellefteå, i Valbo köpcentrum i Gävle, i Smedjan i Luleå samt iGrand Samarkand i Växjö och Sickla i Stockholm har Normal tecknat ett femårigt hyresavtal för etablering i Burlöv Center norr om Malmö.

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Malmöområdet där vi redan fått mycket bra gensvar från besökarna. Vårt koncept skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och det tror vi kommer att bli uppskattat på Burlöv Center, säger Jan Nyberg, vd på Normal Sverige.

Butiken med en yta om 451 kvadratmeter är planerad att öppna i mars. Tillträde till lokalen sker per den 1 februari.

– Med glädje välkomnar vi även handelskedjan Normal till Burlöv Center, en stark aktör med lågprisprofil som, precis som vi, ser stor potential i ett växande Burlöv, säger Olof Andersson,vd på fastighetsägaren Trianon som tillsammans med Wallfast förvärvade fastigheten Burlöv Center tillsammans i slutet av 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078