23948sdkhjf

Här öppnar Normal också – klart med ytterligare åtta etableringar i höst

Öppnar butiker i bland annat Gävle, Sundsvall, Luleå och Skellefteå samt i ytterligare ett läge i Stockholmsområdet i höst.

Den danska detaljhandelskedjan slår inte av på takten utan växlar upp med tio varuhusöppningar i höst. Så sent som förra vecka tillkännagav Normal att ny butik öppnar  på Klarabergsgatan i Stockholms city.

Sedan tidigare är det även känt att detaljhandelskedjan öppnar butik nummer 50 i Charlottenbergs Shoppingcenter vid norska gränsen. Öppning sker i veckan, den 27 augusti, och butiken blir startskottet på en lång rad nya enheter och framförallt ett flertal etableringar i norra Sverige.

– Vi är otroligt spända över att få presentera vårt unika koncept för norra Sverige, och hoppas att alla kommer tycka om det precis lite mycket som i övriga landet. Det finns en enorm potential i dessa lägen som vi noga valt ut och nu kan presentera. Vi ser verkligen fram emot att äntligen få visa upp Normal för många fler kunder, säger Jan Nyberg, vd för kedjan i Sverige, i en kommentar.

Förutom redan aviserade Klarabergsgatan i Stockholm och Charlottenbergs shoppingcenter öppnar detaljhandelskedjan i Birsta city i Sundsvall, i Citykompaniet i Skellefteå, i Valbo köpcentrum i Gävle, i Smedjan i Luleå, på Storgatan i Halmstad, i Krämaren i Örebro, i Grand Samarkand i Växjö samt i Sickla köpkvarter i Stockholm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094