23948sdkhjf

Vd-rockad i mode- och techkoncernen MBRS Group

Han blir vd för bolaget som tidigare hette We are spindye.

Niclas Ekdahl har utsetts till ny vd för koncernen We are spindye, som har bytt namn till MBRS Group. Niclas Ekdahl kommer senast från vd-posten på modebolaget Best of Brands (Best of Brands Europe AB), som i december förvärvades av MBRS Group.

Han efterträder Andreas Andrén som i stället blir vd för ett nybildat dotterbolag som ska fokusera på affärsområdet "fashion tech", vilket är grundpelaren i We are spindye.

Niclas Ekdahl har en lång och gedigen erfarenhet som företagsledare inom e-commerce riktad mot konsument, vilket vi kommer dra nytta av i den fortsatta expansionen av MBRS Group, säger Gustaf Öhrn, styrelseordförande i MBRS Group, vars portfölj består av bland annat Odd Molly, Hunkydory, Campadre, Members.com, Best of Brands och We are spindye.

– Med en ny strategi för koncernen, som efter de betydande förvärven av Odd Molly och Best of Brands Group blivit en signifikant aktör inom livsstilsegmenten mode, heminredning och skönhet ligger fokus på att växa med lönsamhet och sätta slutkonsumenten i fokus och där passar Niclas Ekdahl perfekt, säger Gustaf Öhrn. 

Niclas Ekdahl har över 15 års erfarenhet från ett flertal digitala verksamheter, bland annat som vd för Viaplay och vd för Showmax. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Samarbete och pandemi islossning för snabbväxande skokedja
De är finalister i ”Årets Centrumutvecklare 2023”
Debatt: Agera nu för att skydda varumärket i den virtuella världen
Mekonomen stänger i Finspång
Hööks testar breddad pop up i Nordstan
Här öppnar Gina Tricot outletbutik
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11