23948sdkhjf

Från Nobia till Åhléns

Har likt vd Annica Hagen ett förflutet hos kökskoncernen Nobia och uppges få en viktig roll i Åhléns omställningsarbete.

Agneta Larsson har rekryterats till tjänsten som chief people & culture officer på Åhléns.

Hon tillträder i mitten av januari och kommer närmast från köksmöbelkoncernen Nobia och rollen som director people & culture Region North.

– Vi är otroligt glada över att få välkomna Agneta som Chief People & Culture Officer på Åhléns. För att komma vidare i vår förändringsresa på Åhléns är rätt operativmodell, kompetensutveckling och ledarskap avgörande för oss. Agnetas gedigna erfarenhet av att driva förändring och kultur samt hennes goda ledarskapsförmåga blir ett mycket värdefullt tillskott för oss nu när vi ställer om vår verksamhet för framtiden, säger Annica Hagen, vd Åhléns, i en kommentar.

Agneta Larsson uppges ha lång och bred erfarenhet inom HR-området och har under de senaste 30 åren arbetat med HR-relaterade organisations- och medarbetarfrågor hos förutom Nobia även inom Bergendahlsgruppen och Scan.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Åhléns och att få bidra med min erfarenhet och kompetens i den spännande utvecklingsfas som bolaget nu går igenom. Åhléns har enormt fina värden idag med ett välkänt och älskat varumärke, men det viktigaste av allt är alla medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att bidra till Åhléns framgång, och det ska bli spännande att få stötta dem i deras arbete, säger Agneta Larsson i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094