23948sdkhjf

Stannar på vd-posten hos Skincity: ”Var inställd på tidsbegränsat interimsuppdrag”

Pernilla Nissler, som i september i fjol klev på som tillförordnad vd, stannar i rollen och blir nu permanent vd för skönhetshandlaren som sedan i april i fjol är helägt av Axel Johnson.

Koncernen gick in i Skincity 2017 och köpte i fjol de resterande 18 procenten av  Mikael Kjellmans och Annica Forsgren Kjellmans som grundade Skincity 2011.

När jag började på Skincity för några månader sedan var jag helt inställd på ett tidsbegränsat interimsuppdrag. Men, efter att ha lärt känna bolaget från insidan och fått en bild av de möjligheter, vägval och utmaningar Skincity står inför, så känner jag starkt att detta är en resa jag vill vara med på. Skincity har en stark passionsdriven kultur som präglas av hög kunskap om allt som rör hudvård och en oerhörd stolthet i att leverera fantastisk service till kunderna. Den vill jag var med och bygga vidare på. Det händer mycket på tech-scenen inom hudvård och inom e-handeln vilket gör att jag ser stora möjligheter för oss att med hjälp av olika tech-lösningar ta både kundförståelsen och kundmötet till nästa nivå, säger Pernilla Nissler i en kommentar.

Innan Pernilla Nissler tillträdde vd-posten hos Skincity var hon vd på Blocket, och har dessförinnan en bakgrund inom ledande roller, bland annat påTele2. Hon efterträder Stefan Fragner som lämnade vd-posten i mars i fjol.

Jag är väldigt glad över att Pernilla har tackat ja till att leda Skincity framåt. Hon har en stark bakgrund inom digitala affärer, ett operativt driv och ett starkt personligt ledarskap som är helt rätt för den resa vi har framför oss. Skincity har ett starkt och uppskattat varumärke, och ett kundfokus och en kundrelation som de flesta e-handelsbolag avundas. Samtidigt ser vi en hård konkurrensmiljö där vi vill växla upp ytterligare i vår förflyttning från start-up till att på sikt bli en stark och differentierad skönhetsaktör i vår nisch, på ett växande antal marknader, säger Freddy Sobin, styrelseordförande Skincity.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095