23948sdkhjf

Junkyard varslar majoriteten på Göteborgskontor

E-handlaren, som förvärvades av norska klädkoncernen Varner i juli 2019 av det svenska investmentbolaget Frankenius Equity, lägger ett stort varsel på kontoret i Göteborg. Det rapporterar Breakit. Enligt sajten kommer 24 anställda att lämna bolaget. Det betyder att 14 anställda blir kvar. 

Nedskärningen bekräftas av bolagets vd, Jonas Moberg. Samtidigt uppger han att det tillkommer nya tjänster på Varners kontor i Norge. 

“Det har också funnits en önskan från bolagets sida att medarbetare i Göteborg skall ansluta sig till kontoret i Norge då vi bygger upp en stark organisation där och vill flytta med kompetens som finns inom bolaget”, uppger Jonas Moberg till Breakit.

Så sent som i oktober i fjol öppnade Junkyard två butiker inom loppet av en månad: på Asecs i Jönköping och i Kompassen i Göteborg. Sedan tidigare driver bolaget butik på Gamla Brogatan i Stockholm.

I Norge har Junkyard en betydligt större butiksportfölj då Varner-ägda kedjan Urban och Junkyard slogs ihop och 26 butiker butiker skiftade skylt till Junkyard i mars i år. Trots den fysiska portföljen uppger Jonas Moberg att Junkyard arbetar efter en tydlig ”online first”-princip och är i första hand en e-handlare.   

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078