23948sdkhjf

Skatebutiken Hollywood blir del av Junkyard

När Footway nyligen köpte Caliroots ingick inte dotterbolaget Hollywood i affären. Nu står det klart att skatebutiken i stället slås ihop med det Varnerägda e-handelsföretaget Junkyard.

Enligt ett pressmeddelande påbörjas sammanslagningen omgående och kommer att fokusera på ”att ta vara på Hollywoods väletablerade butiker och skatekoncept”.

Hollywood omsatte förra året 57 miljoner med verksamhet online och i de två butikerna i Stockholm och Göteborg. Butikerna kommer att finnas kvar även efter sammanslagningen. 

– Online har Hollywood blivit en destination, med lojala kunder. Butikerna är starka och väletablerade och drivs av dedikerad personal. Hollywood blir en del av Junkyard och vi ser fram emot att utveckla konceptet vidare, kommenterar Junkyards vd Jonas Moberg.

Andreas Koschnike, vd på Californian Roots AB som sedan 2014 varit ägare av Chris Hollywood Konfektions AB, tackar nu för sig.

– Nu lämnar vi över detta legendariska butikskoncept Hollywood, tackar för vår tid som förvaltare och önskar kunder, anställda och leverantörer all lycka med de ny ägarna, säger Koschnike.

Junkyard är sedan sommaren 2019 en del av krisdrabbade norska modebolaget Varner, som även äger varumärken som Carlings, Bik Bok och Dressmann.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063