23948sdkhjf

Ny lagershop för Netonnet – satsar i Stockholm

Netonnet öppnar ny lagershop i Bromma.

I slutet av november så kommer Netonnet att öppna en ny lagershop i Bromma, i anslutning till Bromma Blocks.  

Butiken får en total yta på cirka 1 500 kvadratmeter, med 250 kvadratmeter vidhängande lagerutrymme. Fastighetsägaren till de nybyggda lokalerna som är belägna i Hangar 5 är NCC.  

Vi utvärderar löpande intressanta möjligheter och lägen, och vår data visar att det finns ett stort marknadsunderlag i Stockholm. Bromma med sitt centrala läge strax utanför Stockholms City har närheten till både stora bostadsområden, arbetsplatser och väl utvecklad handel. Vi ser en stor efterfrågan på många typer av produkter som vi säljer och vi vill tillgängliggöra vårt erbjudande och visa hur enkelt det är att handla från oss, presentera vårt sortiment och våra låga priser för till viss del nya kunder. Många vill handla lokalt idag och med denna nya Lagershop ger vi ännu större möjlighet för det, säger Netonnets retailchef Thomas Wendel i en kommentar.  

Tidigare i år fick Netonnet en ny ägare i form av den norska koncernen Komplett group.

I och med etableringen hoppas Netonnet också på att kunna erbjuda snabbare leveranser till stockholmare som önskar hemleverans, då lagershopparna också fungerar som logistikhubbar. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094