23948sdkhjf

Footways kommersiella chef lämnar efter ett halvår

Det blev en kort sejour hos e-handlaren för Daniel Claesson.

Så sent som i november i fjol aviserades att Daniel Claesson skulle kliva in i rollen som kommersiell chef för Footway Group. Nu går han redan vidare i karriären då Skistar meddelar att han rekryterats till bolaget och posten som ny affärsområdeschef inom affärsutveckling och retail. Han tillträder nya tjänsten den 1 juni.

I sin nya roll på Skistar ska Daniel Claesson vara en del av den kommersiella avdelningen och tillsammans med teamet leda och driva SkiStars affärsutveckling, skapa tillväxt inom retailverksamheten, heter det i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att kunna attrahera talanger som kan vara med oss på vår tillväxtresa som den ledande semesterarrangören för Skandinavien. I vårt arbete med att skapa framtidens minnesvärda och hållbara fjällupplevelser på våra destinationer och i vår affärsverksamhet ser vi verkligen fram emot att få ta del av både Linas och Daniels tidigare erfarenheter och kompetenser, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för Skistar.

Innan Daniel Claesson tillträdde posten på Footway arbetat han närmare 15 år inom H&M-koncernen där han har byggt upp en bred erfarenhet och kompetens inom ledarskap, digitalisering, e-handel, affärsutveckling och retailkunskap och har bland annat verkat som affärsutvecklingsdirektör samt global e-handelschef.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125