23948sdkhjf

Ekonomichef lämnar Icahandlarnas Förbund

Bo Sandström, CFO på Icahandlarnas Förbund, lämnar sitt jobb efter tre år.

Efter slutfört avnoteringsuppdrag, väljer nu Bo Sandström att gå vidare i karriären, skriver förbundet i ett pressmeddelande.

– Det har varit otroligt spännande och intensivt, inte minst att driva det stora projektet med att finansiera och genomföra utköpet av Icagruppen och få det i hamn. Hela avnoteringsprocessen blev en bra avslutning på mitt uppdrag hos förbundet. Med den nya ägarstrukturen förändras dock CFO-rollen väsentligt och därför känns det helt naturligt för mig att gå vidare i min yrkeskarriär, säger Bo Sandström i en kommentar

Efter förbundets och AMF utköpsbud på Icagruppen i november förra året avslutades handeln med aktien på Stockholmsbörsen den 13 januari. Sedan dess har arbetet fortsatt med att forma nya rutiner och roller anpassade till den nya strukturen, som syftar till att skapa ett mer snabbfotat Icasystem. 

– Jag vill rikta ett stort tack till Bo som gjort ett fantastiskt arbete med att leda vår ägarstyrning, kapitalförvaltning och hela avnoteringsprocessen. Jag har stor förståelse för Bos beslut och önskar honom all lycka till i hans nästa steg, säger Icahandlarnas vd Göran Blomberg.

Bo Sandström lämnar, på egen begäran, sin operativa roll under sommaren, men står till Förbundets förfogande året ut. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095