23948sdkhjf

SGN Sport får tillskott på fem butiker

Sport- och fritidskoncernen SGN Group fortsätter att växa med fler butiker.

SGN Sport Sverige, där Sportringen, Team Sportia och Bike Nation ingår växlar upp med ytterligare anslutna butiker, denna gång fem cykelbutiker.

Butikerna är Cykelbutiken i Kil, Cykel & rehab i Oskarshamn, Maks cykel i Åmål, Åsarna bike, ski & run och Rällarna sport och fritid. Rällarna Sport och fritid kommer att tillhöra Team Sportia och resten av förvärven kommer att ingå i Bike Nation.

Under första delen av detta år har jag tillsammans med cykelteamet på Bike Nation träffat stora delar av cykelsverige. Det känns fantastiskt kul att så många av butikerna ser fördelen med att vara en del av SGN Sport. Dessa sportbutiker drivs alla av engagerade entreprenörer med stort intresse för cykel. Vi hälsar dem varmt välkommen till Bike Nation-familjen, säger Mikael Öhrn, detaljhandelschef på SGN Sport i en kommentar. 

SGN Sport har tidigare under året knutit till sig flera butiker. I februari rapporterade bolaget om sex nyanslutningar, och under mars anslöt Åkes Sportservice till SGN Sport. Idag har SGN Sport cirka 250 anslutna butiker.   

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.08