23948sdkhjf

Möbelaktör till Hallarna

Bygger varumärket genom att bli ännu mer synliga mot konsumenter också genom egna kanaler.

Rowico Home öppnar i veckan pop up-yta i Hallarna köpcentrum i Halmstad. Satsningen följer på ett första showroom på 174 kvadratmeter som aktören är i full färd med att bygga på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Därtill väntar en 75:e shop-in-shop hos en av bolagets många återförsäljare.

– Företaget grundades i Halmstad och det är här hjärtat i verksamheten finns, så det blev naturligt att Halmstad blev första alternativet för vårt pop-up showroom. Vi gör detta tillsammans med en nära samarbetspartner till oss, Severins möbler, vilket känns som ett väldigt roligt och naturlig steg. Förhoppningen är att det bli ett lyckat koncept så att vi kan dyka upp i fler städer framöver, säger Malin Schramm, försäljningschef hos Rowico Home i en kommentar.

Rowico Home har sedan starten 1971 varit ett renodlat grossistföretag men under de senaste åren har fokus också legat på att nå direkt till konsument via egen e-handel men även genom olika typer av samarbeten med bland annat influencer, eventsatsningar och shop-in-shop och nu genom egna showroom.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094