23948sdkhjf

Partytajms bästa maj – under ny vd 

Partytajm genomför kvittningsemission för att förbättra företagets ekonomi och levererar sitt bästa majresultat någonsin, enligt bolaget.

Alexander Winqvist tillträdde för ett par månader sedan som vd för Partytajm, som säljer kalastillbehör. Han tog över rollen efter Mathias Palmqvist. 

Alexander Winqvist har en bakgrund som vd på Ecore Group, som investerar i e-handelsbolag och som vd på Hubso som tar fram e-handelslösningar, ofta för influencermodemärken

Under maj nådde bolaget preliminärt en omsättning på 2 miljoner kronor, vilket är den högsta majomsättningen i bolagets historia sedan starten 2018. 

– Vi ska fortsätta ta avstamp ifrån i det dagliga arbetet för att nå våra kommunicerade mål. Det är med stor entusiasm vi fortsätter vårt hårda arbete med att leverera en så bra upplevelse för våra kunder som möjligt och jag ser fram emot att fortsätta denna resa Partytajm befinner sig i, säger Alexander Winqvist i en kommentar. 

Under de månaderna som Alexander Winqvist varit vd har fokuset varit att hitta utvecklingsområden. 

– Under denna period har mina fokusområden initialt varit att gå igenom bolagets rutiner och infrastruktur med syfte att identifiera utvecklingsmöjligheter samt effektiviseringsområden.

2020 gjorde bolaget ett resultat på -919 000 kronor. Nyligen genomförde bolaget en riktad kvittningsemission, som bolaget hoppas ska minska skuldsättningen och stärka balansräkningen.  

Den riktade kvittningsemissionen omfattar cirka 2,2 miljoner aktier. Betalning för tecknade aktier sker genom kvittning av skuld och Robin Stenman, Robin Bäcklund, BGF Foundation AB, Anna Jansson och Aggregate Media Fund X KB är tecknare i emissionen.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094