23948sdkhjf

Kliver av vd-posten hos e-handlaren efter tre år

Christina Ståhl har valt att lämna posten för Bagaren och Kocken Group som ägs av Egmont.
Christina Ståhl tillträdde vid årsskiftet 2019/2020 och nu väljer hon efter tre år att lämna e-handlaren. 

– Jag har haft tre fantastiska och givande, men också intensiva år med Bagaren och Kocken. Nu är rätt tid för en personlig paus och lite mer tid med familjen, innan det är dags att anta nya utmaningar, säger Christina Ståhl i en kommentar.

Beslutet är helt mitt eget och jag vill tacka alla fantastiska medarbetare, leverantörer och samarbetspartners för de gångna årens alla glädjefyllda samarbeten, upplevelser och möten.

Sortiment- och inköpschefen Charlotta Svarfvar tar över vd-posten tillfälliga tills en ny vd är på plats. 

Styrelseordförande Cato Broberg uppger att Christina Ståhl har haft en viktig roll i bolagets goda utveckling under de senaste åren. 

– Bagaren och Kocken har en stark position, men har efter pandemiperioden som många andra verksamheter påverkats av förändrade kundköpbeteenden och ökad konkurrens till följd av den rådande omvärldssituationen, säger Cato Broberg.

–En av de viktigaste uppgifterna nu är att anpassa och utveckla bolaget för att möta denna utmaning. Jag är därför glad att Charlotta Svarfvar tackat ja till att agera interims-vd och driva arbetet vidare medan vi söker en permanent vd. Charlotta är en välrenommerad ledare med lång erfarenhet inom detaljhandel och känner organisationen och verksamheten väl.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063