23948sdkhjf

Rusta skjuter på öppningen

Men bara en dryg månad.

Den 15 mars var planen att Rusta skulle öppna varuhus i Vimmerby. Nu skjuts öppningen upp en dryg månad och väntas nu i stället  ske den 19 april. Det rapporterar Dagens Hultsfred.

– Öppningen är tyvärr försenad. Vi har tagit ett beslut kring våra ytskikt/vårt innertak som gör att det drar ut lite grann på tiden. Vi vill ha en viss ytskiktsstandard på våra varuhus när vi bygger nytt. Det handlar om att vi vill vara enhetliga och att våra varuhus ska se ut på ett visst sätt. Det är en del byggtekniska delar som gör att det drar ut på tiden och som har landat in under den senaste månaden. Det gör att vi behöver flytta på öppningen till 19 april, säger Fredrik Ingemarsson, försäljningschef för Rusta Sverige, till tidningen.

Enligt tidningen har Vimmerby stått på Rustas önskelista under en längre tid.

– Det är superkul att komma till Vimmerby och det är en ort som har funnits med på vår lista. Nu dök det upp ett läge i Vimmerby som känns riktigt bra för oss. Vi är otroligt glada och stolta att vi kan öppna i Vimmerby och hoppas att alla kunder runt omkring tycker likadant, säger Fredrik Ingemarsson vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.547