23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välkommen till den nya konjunkturen!

| Medlemsnyhet | Företag StigFram AB

Trots de extrema utmaningar vi nu alla är i är det viktigt att börja lyfta blicken och planera för tiden efter covid-19 för den tiden kommer, snart.

Den nya situationen och de förändringar som sker just nu i våra branscher sätter stor press på såväl företag, medarbetare som samhället i stort. Trots de extrema utmaningar vi nu alla är i är det viktigt att börja lyfta blicken och planera för tiden efter covid-19 för den tiden kommer, snart.

Tillväxtverket positiva till kompetensutveckling under arbetsbefriad tid!
Glädjande nog ställer sig Tillväxtverket positiva till kompetensutveckling under arbetsbefriad tid. De menar att kompetensutveckling kommer vara avgörande för tillväxten på lång sikt och kompetensbehovet kommer vara stort när allt går tillbaka till det normala. 

Våra Webutbildningar under våren 2020, både Interaktiva & inspelade.
För er som nu vill passa på att kompetensutveckla er vill vi informera om de digitala utbildningsalternativ vi har för dig och dina medarbetare.  Många av utbildningarna är interaktiva, mao live i grupp om max 20 deltagare, fast digitala.

Kolla in här för mer info: https://stigfram.se/oppna-kurser-2/

För dig som är Dagens handel & Habit diggare ger vi dig 10% rabatt på valfri utbildning (i rutan ”meddelande” på anmälningsformuläret skriver du, ” Dagens handel & Habit diggare”.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
StigFram AB

Styrmansgatan 2, 2 tr
114 54 Stockholm
Sverige
StigFram AB

Sänd till en kollega

0.064