23948sdkhjf

Estnisk leksakskedja öppnar sin andra svenska butik

Leksakskedjan XS Leksaker från Estland aviserar att deras nästa svenska butik öppnar i Westfield Täby Centrum nu i höst.

Det uppges vara framgångarna med kedjans första butik i Westfield Mall of Scandinavia för cirka ett år sedan som bäddat för ytterligare en satsning på den svenska marknaden.

– Efter framgången med deras första svenska butik är vi verkligen glada över att XS Leksaker fortsätter sin expansion i Sverige med oss som partner. Butiken i Westfield Täby Centrum kommer att bli ett uppskattat tillskott i utbudet för familjer, säger Louise Bergqvist, director of leasing, Northern Europe.

Den nya butiken om cirka 300 kvadratmeter kommer att erbjuda XS Leksakers koncept med lekytor, sortimentsbredd och olika varumärken inom de senaste trenderna för leksaker, jämte tidlösa klassiker för barn i alla åldrar.

– Det är jätteroligt att få meddela vår öppning av XS Leksaker i Westfield Täby Centrum. Butiken kommer att erbjuda en unik och underhållande upplevelse för alla familjens medlemmar i en rolig och avslappnad miljö. Vi ser verkligen fram emot att etablera nya relationer med besökarna i deras favoritcentrum här i Täby, säger Janis Jasenovics, head of retail på XS Leksaker.

XS Leksaker, eller XS Toys som kedjan kallas i Estland, driver i dagsläget butiker i bland annat Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079