23948sdkhjf

Öppnar butik för Jaktia: ”Skapa en mötesplats för oss alla som älskar naturen”

Franchisekedjan växer med ytterligare etablering i Stockholm.

Therese ”Tette” Lindbergh och Johan Brodin öppnar butik för Jaktia i Haninge. Butiksöppning är planerad till i vinter, som betecknas som en smygöppning, medan en officiell invigning av butiken är planerad att äga rum i april nästa år.
– Vi vill skapa en mötesplats för oss alla som älskar naturen, säger Therese ”Tette” Lindbergh och Johan Brodin i en kommentar.

– Vår ambition är även erbjuda en variation av event som passar alla. För de som vill ta jägarexamen eller lära sig akut sjukvård på hund ute i skogen. Kanske en kväll om fällfångst eller flugbindning. Varför inte en grillkväll för att få testa hur olika kol brinner och skapar rätt förutsättningar för den bästa middagsupplevelsen. Vi vill knyta samman säcken och få alla att känna sig välkomna, oavsett om du jagar eller har sällskapshund, metar abborre vid en brygga eller fiskar havsöring långt ut i skärgården, uppger duo vidare.

Den nya butiken, som likt kedjans 60 övriga butiker, beskrivs som en strategiskt viktig etablering för kedjan som i Stockholmsområdet även har butiker i Åkersberga och på Ekerö.

– Butiken kommer att fylla ett tomrum på den svenska jakt- och fiskebutikskartan. Vår ambition är att fortsätta växa kontinuerligt genom att öppna fler butiker i områden där det finns en tradition inom och ett intresse för jakt, fiske och friluftsliv. Vi välkomnar fler franchisetagare att vara med oss på denna resa, säger Lars Martinsson, vd på Jaktia i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078