23948sdkhjf

Smyckesföretag lämnar Södermalm för city

Blue Billie öppnar butik i Mood.

Blue Billie öppnar butik på Regeringsgatan 52 i det så kallade Moodkvarteren i Stockholms city i september. Varumärket grundades 2015 och öppnade tidigt butik på Krukmakargatan. 

Senast har aktören huserat på Södermannagatan 27, ett stenkast från Nytorget på Södermalm i Stockholm, men nu väntar cityadress för aktören i höst.

– Vi har sedan starten haft en fysisk närvaro med olika butiker på Södermalm i Stockholm. Nu väljer vi att byta ut Södermalm mot Moodkvarteret då våra kunder har efterfrågat ett mer centralt läge. Läget och lokalen är precis det vi letat efter, säger Daniela Upmark, grundare och designer i en kommentar.

I den nya butiken, som flyttar in i gallerians bottenvåning, kommer hela Blue Billies sortiment finns representerat. Även olika aktiviteter som fotograferingar, pressaktiviteter och events utlovas framöver.

– Vi är så glada över att Blue Billie öppnar i Moodkvarteret. Vi väljer koncept till våra bottenvåningar som på bästa sätt kan skapa en bra helhet för de som arbetar, besöker och rör sig i kvarteret och vi tror att Blue Billie blir ett väldigt bra komplement till det övriga utbudet här, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14