23948sdkhjf

Mediamarkt lanserar företagstjänster

Efter att lanserat support- och installationstjänster för privatkunder, gör Mediamarkt nu motsvarande för företagskunder. Enskilda firmor och småföretag är målgruppen.

–Vår tjänsteportfölj utvecklas ständigt och vi tar nu ytterligare ett steg genom att utöka vår tjänsteportfölj för företag. säger kundrelationsansvarig Sarkan Rahim.
Hittills har Mediamarkt ritat sig till privatkunder med sina hjälp- och supporttjänster.

Företag vill också ha stöd

Men man har sett efterfrågan också från företagskunder. 

– Fungerande teknik är oumbärligt för företag och att snabbt komma igång med ny utrustning på kontoret eller vart du befinner dig. Där kan vi nu hjälpa till på ett mycket effektivt och prisvärt sätt, säger Sarkan Rahim.

Installation och konfigurering
Supporttjänsterna innefattar bland annat installation av datorer, trådlöst nätverk, delade skrivare och industrirelaterad mjukvara, konfigurering av back-up-lösning, dokumenthantering, e-post med domän och introduktion, tips och råd. 
Liksom för privatpersoner lanseras de här företagstjänsterna i samarbete med Techbuddy. 
– Våra företagskunder ska inte behöva tänka på vare sig tekniska lösningar  eller supporttjänster, det ska bara fungera. Här ser vi en stor fördel framförallt för enskilda firmor och småföretag som nu slipper löpande kostnader för IT-support. Istället betalar man endast för den tekniska hjälp som man faktiskt använder,säger Tomas Bendz, ansvarig för företagsförsäljning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094