23948sdkhjf

Säkerhetsföretag placerar huvudkontoret i Malmö

Vi vill inte vara ett i mängden av säkerhetsföretag med huvudkontor i Stockholm, säger Patrik Forsberg, vd Great Security.
Säkerhetsföretaget Great Security har tidigare inte haft något utvalt huvudkontor –  däremot flera butiker och kontor runt om i Sverige. 

I samband med att en ny butik öppnar i Malmö i dag, meddelar företaget att man väljer att placera huvudkontoret där – med ledningsgrupp, försäljning och ekonomifunktioner.

–  Skåne och sydvästra Sverige är en intressant och växande marknad för oss, där vi  dessutom behövde göra en satsning. Vi har redan god närvaro i Stockholm och Göteborg, men genom att placera huvudkontoret i södra Sverige får vi en större synlighet, säger vd:n Patrik Forsberg. 

När allt är klart kommer cirka 25 personer att utgå från det nya huvudkontoret, som även  kommer att fungera som regionkontor för verksamheten i syd. 

Tidigare har alla installationer i Malmö utförts av tekniker från Lund, men de nya medarbetarna kommer att utgå från butiken i Bulltofta. Meningen är att  butiken i Lund ska avlastas och få möjlighet att expandera.

– I grund och botten ser vi att Skåne och sydvästra Sverige är en stor tillväxtmarknad för oss, en intressant del av Sverige. 

Great Security
Great Securitys affärsområden är bland annat tekniklösningar, retail och kamerateknik. Man utför även olika typer av säkerhetsinstallationer, såsom lås, inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem, dörrmekanik och passagesystem. 
Företaget blev rikstäckande 2012 och omsatte vid tidpunkten cirka 170 miljoner kronor. 

Artikeln är en del av vårt tema om Säkerhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093