23948sdkhjf

Lågprisjättens e-handel lanserad

På tisdagen lanserades Dollarstores e-handel.

Efter 83 fysiska butiker så öppnade Dollarstore e-handel på tisdagen, det framgår av sajten men även av ett pressmeddelande från samarbetspartnern och betaltjänstföretaget Qliro.

– Det täta partnerskapet tillsammans med Qliros erfarenhet inom e-handel var nyckelfaktorer i vårt val av betalpartner. För att lyckas som stor e-handlare över tid, både sett till lönsamhet, konvertering och konsumentupplevelse, så krävs expertis och uppmärksamhet från våra samarbetspartners. Allt det får vi genom Qliro,säger Bent Holm, vd på Dollarstore i en kommentar.

Utvecklingen och lanseringen av e-handel sker dock inte på bekostnad av fortsatt etablering av fysiska butiker och i en intervju med Dagens Handel tidigare i år så underströk Bent Holm den fysiska handelns viktiga roll för kedjans expansionsplaner.

– Vi ser fram emot att göra lågpris tillgängligt i fler städer – så att fler kan gynnas av affärskonceptet. Det är det som gör hela skillnaden. DollarStores mission är att alltid kunna erbjuda sina kunder "lågt pris - varje dag”, säger Bent Holm.

Under innevarande år väntar öppning av ytterligare 30 butiker. Mer om expansionsplanerna här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.086