23948sdkhjf

Lågprisjättens e-handel lanserad

På tisdagen lanserades Dollarstores e-handel.

Efter 83 fysiska butiker så öppnade Dollarstore e-handel på tisdagen, det framgår av sajten men även av ett pressmeddelande från samarbetspartnern och betaltjänstföretaget Qliro.

– Det täta partnerskapet tillsammans med Qliros erfarenhet inom e-handel var nyckelfaktorer i vårt val av betalpartner. För att lyckas som stor e-handlare över tid, både sett till lönsamhet, konvertering och konsumentupplevelse, så krävs expertis och uppmärksamhet från våra samarbetspartners. Allt det får vi genom Qliro,säger Bent Holm, vd på Dollarstore i en kommentar.

Utvecklingen och lanseringen av e-handel sker dock inte på bekostnad av fortsatt etablering av fysiska butiker och i en intervju med Dagens Handel tidigare i år så underströk Bent Holm den fysiska handelns viktiga roll för kedjans expansionsplaner.

– Vi ser fram emot att göra lågpris tillgängligt i fler städer – så att fler kan gynnas av affärskonceptet. Det är det som gör hela skillnaden. DollarStores mission är att alltid kunna erbjuda sina kunder "lågt pris - varje dag”, säger Bent Holm.

Under innevarande år väntar öppning av ytterligare 30 butiker. Mer om expansionsplanerna här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126