23948sdkhjf

Öppningsdatum för Bikesters flaggskeppsbutik

Första fysiska butiken för e-handlaren.

Systerbolagen Bikester och Addnature tecknade i höstas avtal med Atrium Ljungberg om att flytta in i nya lokaler i Sickla Front. Nu finns ett premiärdatum klart för Bikesters nya flaggskeppsbutik. Den 13 mars blir det stor öppningsfest när e-handlaren öppnar sin första fysiska cykelbutik. 

Förutom grymma priser under öppningshelgen så har vi alltid 500 kvadratmeter fullproppat med cyklar, tillbehör och reservdelar. Vi servar din cykel och bjuder på gratis kaffe medan du väntar. Och när du köper en ny cykel hos oss, så monterar vi ihop den och utför justeringar så att den passar just dig”, skriver Bikester på Facebook.

Med tillhörande verkstad och övriga utrymmen handlar det om totalt 725 kvadratmeter yta i Atrium Ljungbergs nya fastighet Sickla Front. Butikeslokalen ligger på Uddvägen i Nacka, lite undanskymt mellan de två tvärbanestationerna Sickla Udde och Sickla. 

– Både lokalen och läget passar oss perfekt då det läggs mycket fokus på cykel som transportmedel i området. Närheten till naturen i Nackareservatet kombinerat med att vi har många befintliga kunder i området är också ett stort plus, sa Niklas Lindholm, retail manager på Bikester och Addnature, när nyheten om flaggskeppsbutiken presenterades i oktober.

Bikester startades 2003 och finns i dag på 14 europeiska marknader. I nätbutiken drygt 20 000 produkter från över 500 olika cykelmärken. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078