23948sdkhjf

Cervera hoppar på vintagetåget – rekryterar ansvarig från auktions- och modebranschen 

Startar nytt affärsområde och bjuder in kunderna att sälja objekt genom kedjans e-handel. 

Köks- och inredningskedjan lanserar nu nya affärsområdet Cervera Vintage. Kunderna bjuds in att sälja och köpa vintageobjekt med hemvist i kök och matplats via kedjans e-handel.

Initialt sker försäljning även i Cerveras flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm.

Till verksamhetschef för satsning har Emma Ohlson rekryterats. Hon kommer närmast från en liknande position hos Stockholms Auktionsverk Fine Art men har även ett längre förflutet i modebranschen och var fram till januari 2018 och under tre år generalsekreterare för ASFB, Association of swedish fashion brands, numera Swedish Fashion Association. 

- Det är en otroligt spännande utmaning att starta upp denna verksamhet som känns helt rätt i tiden. Cervera Vintage erbjuder en värld av tidlösa epoker, klassiska stilikoner, kärlek till färg och form och i sin kontext jämte Cerveras ordinarie sortiment, ett nyskapande uttryck som tilltalar dagens medvetna konsumenter, säger Emma Ohlson, verksamhetschef för Cervera Vintage och tidigare verksamhetschef för Stockholms Auktionsverk Fine Art.

Produkterna värderas via Cerveras hemsida och när värderingen är gjord lämnas produkten in i valfri Cerverabutik över hela landet. Kunden får betalt direkt vid inlämningen.

- Lanseringen av Cervera Vintage är en viktig del i vårt arbete med att skruva upp Cerveras erbjudande med nya affärsområden och lösningar. Tack vare vårt rikstäckande butiksnät och vår starka e-handel kan vi verkligen möta våra kunder på deras villkor. Grunden i vår verksamhet är inspiration, kvalitet och kunskap. Genom Cervera Vintage erbjuder vi våra kunder en ny spännande värld av åtråvärda och unika produkter samtidigt som det är ett naturligt nästa steg i vårt hållbarhetsarbete att bidra till en mer cirkulär konsumtion. Om vi kan hjälpa till att bevara klassisk design till nästa generation och hitta nya ägare till historiska objekt och bortglömt hantverk så har vi lyckats, säger Peter Rimbäck, vd,Cervera.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078