23948sdkhjf

Tillförordnad vd för Media Markt blir ordinarie

Magnus Håkansson har utsetts till vd för Media Markt Sverige där han sedan i augusti i fjol verkat som tillförordnad vd. Han tillträder som ordinarie vd den 1 februari.

– Det känns otroligt bra att ha fått förtroendet att leda Media Markts fortsatta resa här i Sverige. Branschen är superdynamisk och utvecklas väl, även under det senaste året. Vi ska förbättra lönsamheten och fortsätta växa baserat på en stark kundupplevelse och effektivitet i alla led, säger Magnus Håkansson, vd, i en kommentar.

Magnus Håkansson har drygt 30 års erfarenhet från ledande tjänster inom olika bolag, inte minst inom detaljhandeln. Han var bland annat under tio år verksam inom RNB, Retail and Brands, där han hade rollen som vd och koncernchef i drygt åtta år. Han har även ett förflutet som vd för Expert Sverige, CFO för KF-koncernen och mångårig erfarenhet som konsult både på AlixPartners och McKinsey.

Magnus Håkansson är även styrelseledamot i Mekonomen, ordförande för GS1 Sweden samt ordförande för Tenant & Partner Group.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078