23948sdkhjf

Jysk till köpcentrum i Stockholm – ”blir som en citybutik för oss”

Jysk fortsätter att expandera sitt butiksnät. Den danska kedjan, vars ägarbolag gjorde ett rekordresultat under det senaste räkenskapsåret, har tecknat avtal om ytterligare en svensk butik. I september öppnar en ny butik i Farsta Centrum, Stockholm.

– Med butiken i Farsta tar vi ett jättekliv i Stockholmsområdet. Farsta blir som en citybutik för oss, vilket vi inte haft sedan vi stängde i Kista. En sak som är särskilt kul är att vi kan öppna en fullstor butik, dessutom precis intill en av de stora parkeringarna., säger Jonny Persson distriktschef Stockholm Syd på Jysk AB.

Avtalet med Stadsrum Fastigheter, som förra året köpte Farsta Centrum från Atrium Ljungberg, gäller en yta på 1 300 kvadratmeter.

– Vi är väldigt glada över den starka utvecklingen av både nya restaurang- och butikskoncept i Farsta Centrum. Med sitt starka varumärke blir Jysk ett bra komplement till Farsta Centrums övriga utbud, säger Niclas Ahlestål på Stadsrum Fastigheter AB, i en kommentar.

Jysk har i nuläget 149 butiker i Sverige. Så sent som förra veckan genomförde Jysk två butiksöppningar, i Hässleholm öppnade en helt ny butik och i Vetlanda var det nyöppning i ny skrud.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111