23948sdkhjf

Här storsatsar Newport – ska utveckla område med gott skyltläge intill E4:an

Inredningsaktören planerar att utöka verksamheten i Norrköping med bland annat nytt huvudkontor.

Inredningskedjan Newport, med nio fysiska butiker och e-handel, planerar att bygga ”brandcenter”, med bland annat huvudkontor, showroom, foto- och designstudio invid E4 utanför Norrköping.

Därtill finns en ambition om att bygga en exklusiv ”rooftop restaurant” för att skapa en ny destination.

Det nya centrumet ska invigas inom några år och följer på att Newport tagit hem vinsten i Norrköpings kommuns marktilldelningstävling för fastigheten Husvagnen 1 i höjd med Jursla.

– Vi känner oss ödmjuka och stolta över att få förtroendet att vara med och utveckla området, som dessutom ligger på bästa skyltläge. Vi har haft ögonen på denna fastighet i flera år, då den passar utmärkt för våra idéer och vår vision om hur vi vill utveckla vår verksamhet. Målet är att Newport Brandcenter ska hålla en internationell nivå och vara en stolthet för hela Norrköping, säger Bo-Wilhelm Horndahl, vd och ägare av Newport Collection AB, som har sitt huvudsäte i Norrköping och där två av kedjans butiker finns, i Linden Köpcentrum och Ingelsta Handelsplats.

Nu kan inredningsbolaget fortsätta att utöka verksamheten i Norrköping.

– Jag är född och uppvuxen i Norrköping. Här har jag mitt hjärta och är enormt glad över att få chansen att fortsätta utvecklas med staden som bas, säger Bo-Wilhelm Horndahl vidare.

Newport är grundat 1995 och beräknas omsätta 500 miljoner kronor 2021 med ett positivt resultat.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125