23948sdkhjf

Zettle lanserar bärbart kassasystem

Zettle ger sig nu på allvar in i kampen om de mindre företagskunderna. Ett nytt kassasystem, Zettle Terminal, lanseras i dag i Sverige.

Den amerikanska betaltjänsten Paypal köpte våren 2018 fintechbolaget Izettle för 19 miljarder kronor. I början av det här året gjordes en korrigering av varumärket till Zettle, eller för att vara mer exakt, Zettle by Paypal. Det nya kassasystemet har döpts till Zettle Terminal och innehåller hela kassaprocessen i ett bärbart format.  

Enligt Paypal är terminalen en helhetslösning som är både lätt att installera och att använda. Den kan också kopplas ihop med en dockningsstation som har inbyggd skrivare för utskrift av kvitton på plats.

Terminalen kan användas i butik, på uteserveringen eller vid leveransen; det enda som krävs är att det finns mobiltäckning. Som småföretagare kan man ta emot en rad olika betalningar, inklusive kort, digitala plånböcker, fakturor, betallänkar och presentkort. 

Idag behöver företagare enkla, digitala och robusta betalningssystem som löser deras specifika behov och med Zettle Terminal kan de hantera försäljning, lager, rapportering och betalningar över olika kanaler, allt på ett och samma ställe. Vi ser fram emot att se produkten i handen på företagare runtom i Sverige, säger Jonas Breding, general manager, Northern Europe, PayPal, i en kommentar.

I Sverige levereras Zettle Terminal både med ett förinstallerat SIM-kortet och med Zettles app för kassasystem. Under 2022 kommer Zettle Terminal även att få en integrerad streckkodsläsare.

Zettle Terminal finns tillgänglig i Sverige från och med idag och kommer under 2022 att rullas ut på fler marknader i Europa samt i USA.

Artikeln är en del av vårt tema om Teknik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079