23948sdkhjf

Ikea fortsätter investera i nya format – ny planeringsstudio i Stockholm

På onsdagen öppnade Ikea den andra planeringsstudion i Stockholmsområdet efter enheten i Bromma Blocks som öppnade i somras. Den nya satsningen, som är del i möbeljättens miljardsatsning i Stockholm, har öppnat i handelsområdet Sickla i Nacka.

– Som huvudstad på hemmamarknaden är Stockholm en av de viktigaste städerna för hela Ikea. Därför fortsätter vi investera i helt nya format som denna planeringsstudio. Men vi har även en ambitiös plan för att uppgradera våra befintliga varuhus. Och under sommaren 2022 öppnar vi dessutom ett 8 000 kvadratmeter stort cityvaruhus i hjärtat av Stockholm, säger Graeme Smith, ansvarig för Ikea i Stockholm.

I planeringsstudion kan kunder få hjälp att planera och beställa lösningar för bland annat kök, sov- och badrum samt förvaring.

– Vår nya planeringsstudio kommer att komplettera våra övriga enheter i Stockholm på ett bra sätt. Här kommer kunderna få personlig hjälp med att planera alla rum i hemmet och beställa mer avancerade heminredningslösningar – och det på ett bekvämt och inspirerande sätt, säger Yvonne Tedeby, planning studio manager i Sickla.

Ikeas satsning i Stockholm innefattar att rekrytera omkring 500 nya medarbetare och den totala investeringen i Stockholm uppgår till omkring 1,7 miljarder kronor till 2025.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094