23948sdkhjf

Butiköppningsparty – fyra nya lägen klara

Efter fyra nya butiker i Stockholmsområdet siktar Partyland mot norra Sverige.

Partylands fysiska närvaro i Stockholmsområdet blir allt mer påtaglig. I augusti öppnade festbutikskedjan sin tolfte butik i Stockholmsområdet, i Arninge. Nu meddelar kedjan att det är klart med ytterligare fyra etableringar.  

Den tillfälliga butiken, som öppnade i Westfield Mall of Scandinavia i Solna i oktober, blir permanent. Dessutom anländer kedjan till Kungens kurva i Huddinge, Mörby centrum i Danderyd samt Kringlan i Södertälje.

Samtiga fyra butiker öppnas under första kvartalet 2022 av redan befintliga franchisetagare.

Vi söker ständigt nya kvalificerade franchisetagare som vill ta sig an vårt koncept. Framöver satsar vi på lägen utanför storstäderna och gärna i norra Sverige. Vi välkomnar både nya och befintliga franchisetagare, men ser gärna att de franchisetagare vi har idag, växer och blir ännu starkare. En del i vår utveckling är expansion, att växa som kedja och bli Sveriges mest omtyckta festbuti, säger Patrick Bruna, franchisechef för Partyland Sweden.

Kedjan har fått både bromsa och gasa under pandemin.

Vi ser att det finns ett stort behov av fysiska butiker med partytillbehör även under en pandemi med dess begränsningar, vilket ger oss styrka och goda framtidsutsikter för Partyland.

I Sverige finns i nuläget totalt 26 Partyland-butiker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079