23948sdkhjf

En butiksöppning i månaden för Lagerhaus – fortsatt expansion i sommar

Lagerhaus har öppnat en butik i månaden under det senaste året. Nu fortsätter expansionen med fem nya butiker under sommaren.

Butikskedjan befinner sig i en expansiv fas och har gjort det även under det senaste året, då en butik i månaden har slagit upp portarna, berättar företaget i ett pressmeddelande.  

Vi fortsätter vår starka resa. Så här efter pandemin älskar vi att återigen kunna möta våra kunder i butikerna. Nu får vi tillfälle att göra det på ännu fler platser i landet. Trots att kunderna i strid ström återvänt till butikerna är tappet på e-handeln marginellt, vilket gett oss en stark tillväxt, säger Martin Almerud, tillförordnad vd och finanschef i en kommentar.  

Under perioden från slutet på april till mitten av juni genomför man fem nyöppningar. Fokus är på Stockholmsområdet.

En butik i Sollentuna har premiär 27 april, Tyresö får sin första Lagerhaus-butik 12 maj och den 25 maj öppnar Lagerhaus i Solna Centrum. 

Umeå får ytterligare en Lagerhausbutik den 25 maj, då på köpcentret Avion Shopping. I början av sommaren öppnas också en gränshandelsbutik i Töcksfors i Värmland. 

Förra årets resultat för bolaget ser ut att upprepas eller överträffas, efter många år med negativa siffror, uppger bolaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08