23948sdkhjf

Hemmakväll täcker vita fläckar genom förvärv

Skyltar om tre butiker i höst.

Hemmakväll förvärvar tre butiker för Sött & Salt i Lidköping, Skövde och Mariestad. Genom förvärvet gör Hemmakväll också comeback i för kedjan två nygamla städer; Lidköping och Mariestad.

– Vi har idag en butik i Skövde, och på de övriga orterna har vi funnits tidigare men har av olika anledningar lämnat dem. Så att äntligen få komma tillbaka känns riktigt kul! Vårt affärsmål är att bli Sveriges största och bästa godis & co-kedja – vart du än är. Genom det här förvärvet så är vi en bit på vägen att nå det. Vi älskar helt enkelt hemmakvällen och vill göra Sverige lite lyckligare, säger Jan Richter, vd Hemmakväll, i en kommentar.

Övertagandet av butikerna sker per den 1 september och med de tre nytillskotten består Hemmakvälls totala butiksnät av 64 butiker i Sverige. I samband med övertagandet ska butikerna skyltas om och därtill fixas till och anpassas efter nya ägarens utbud och sätt att jobba med sortimentet, heter det.

– Vi har under en tid tittat på att utöka vårt butiksnät då vi har några vita fläckar på kartan. Våra kunder frågar oss ofta; ”När kommer ni till min stad?” och nu kommer vi med glädjande besked. Från första september kommer vi att addera minst tre butiker till under varumärket Hemmakväll, säger Jan Richter vidare.

I mars gick fyra butiker motsatt väg. Hemmakvälls butiker i Trollhättan, Uddevalla, Alingsås och Lerum bytte då skyltar till Sött & Salt efter att ägaren Håkan Krabbe brutit med Hemmakväll

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11