23948sdkhjf

Rustas grundare mottog kunglig medalj

Hyllades för "betydande insatser inom svenskt näringsliv".

Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell har förärats med H.M Konungens medalj av 8:e storleken i högblått band för ”betydande insatser inom svenskt näringsliv”. Duon mottog medaljerna tisdagen den 12 juni vid en ceremoni på Drottningholms slott.

Det här känns som ett väldigt fint kvitto på det arbete vi har lagt ner för att bygga upp Rusta under de senaste 30 åren. Vi är oerhört glada och tacksamma över det förtroende vi fått från våra kunder under den här resan, och den hade aldrig varit möjlig utan det engagemang som alla våra medarbetare visat, säger Anders Forsgren, grundare och delägare i Rusta.

De första skisserna på Rusta gjordes över ett köksbord i Gamla Uppsala år 1979. De då 25-åriga grundarna undervisade på företagsekonomiska institutionen på Uppsala universitet och kom där att lära känna varandra.

Rusta har de senaste åren expanderat på ett sätt som till och med överträffat våra egna förväntningar. Att få en sådan här utmärkelse stärker oss i vår övertygelse om att vi tänkte rätt. Och att Rusta har framtiden för sig, säger Bengt-Olov Forssell, grundare och delägare i Rusta.

Rusta såg till slut dagens år 1986 och har i dag en ledande position i Norden inom bred lågprishandel. Man beräknar att omsätta 7 miljarder kronor över 140 varuhus i Sverige, Finland, Norge och Tyskland under innevarande räkenskapsår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078