23948sdkhjf

Moods centrumchef om Kicks kritik: ”Vi ser fram emot fortsatt dialog”

På måndagsmorgonen gick Kicks vd Freddy Sobin ut i pressmeddelande och kritiserade fastighetsägare för att inte vara tillräckligt lyhörda när det kommer hyressättningar och att lokalhyrorna stiger samtidigt som kundströmmarna minskar; något som kedjan ser som ett utbrett branschproblem.

Som exempel valde kedjan att lyfta fram att man nu väljer att avveckla butiken i Mood i Stockholm när hyreskontraktet löper ut i september. När Dagens Handel ber om ett svar på kritken svarar Mood centrumchef  Annika Ljungberg så här;

Det är förstås tråkigt att Kicks väljer att lämna Mood Stockholm. Vi ser att handeln är under förändring och vi försöker skapa de bästa förutsättningar för våra hyresgäster. Handlare och fastighetsägare behöver dock arbeta ännu närmare varandra i framtiden och vi ser fram emot en fortsatt dialog, säger Annika Ljungberg, centrumchef för Mood hos fastighetsägaren AMF Fastigheter.

När Dagens Handel i vintras intervjuade Freddy Sobin med anledning av öppningen av den nya flaggskeppsbutiken i Gallerian, som också ägs av AMF Fastigheter, så sa han att öppningen inte skulle innebära att någon annan butik i Stockholms city skulle stänga.

- Nej, vi har inga planer på att avveckla några andra butiker i Stockholm City, sa Freddy Sobin till Dagens Handel då.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094